Nu beschikbaar: vijfde editie van de ICC Guide to Export/Import

9 mei 2018

De ICC Guide to Export/Import; Global business standards & strategies is nu beschikbaar in een ge-update versie. De gids is onmisbaar voor iedereen die de internationale markt wenst te betreden.

De gids heeft generaties trade professionals geïntroduceerd in de regels en standaarden essentieel voor het succesvol importeren en exporteren. Tegelijkertijd is het een gedetailleerd handboek voor de ervaren trade professional
De gids bevat een uitgebreide analyse van de ICC Incoterms®  en de ICC UCP 600 letters of credit systematiek, alsook een introductie in de verschillende modelcontracten en de diverse vormen van geschillenbeslechting. De ICC Guide to Export/Import  vertelt u alles wat u moet weten over grensoverschrijdende handel en de bijbehorende risico’s.

De prijs van de gids is EUR 65,-. exclusief BTW. U kunt de gids bestellen via onze website www.icc.nl/bestellen. Leden krijgen tot 40 procent korting op de meer dan 100 ICC publicaties mits zij bestellen bij het Nederlandse kantoor www.icc.nl/bestellen.

Zie ook de volledige lijst van ICC publicaties en de publicatiebrochure.