Lancering boek “Integrity, A Valuable Proposition”

7 december 2018

Ter gelegenheid van ICC’s International Integrity and Anti-corruption Conference 2018 heeft ICC Nederland het boek “Integrity, A Valuable Proposition” samengesteld. In dit boek delen tien deskundigen,waaronder bestuurders, academici en integrity professionals, hun ideeën en suggesties over hoe integriteit naar een hoger niveau kan worden gebracht. Onder andere prof. Mijntje Lückerath-Rovers, Tilburg Universiteit, mw. Pascale Dubois, Wereldbank en mr. Pierrick Le Goff, Alstom Group hebben bijgedragen aan deze speciale editie. Het boek geeft inzicht in het centrale thema van de Conferentie en benadert integriteit vanuit verschillende sectoren en perspectieven.

Met dit boek bevordert ICC Nederland de ontwikkeling van en de dialoog over integriteit. ICC Nederland nodigt door middel van dit boek individuen uit om hun rol als integer persoon in de samenleving en op de werkvloer te evalueren.   

Het boek is kostenloos te downloaden op www.weekvandeintegriteit.nl/booklet.