Vacature: Lid van de ICC International Court of Arbitration m/v

18 december 2020

ICC Nederland zoekt met ingang van 1 juli 2021 een Lid van de ICC International Court of Arbitration m/v (part-time). De ICC International Court of Arbitration is één van de meest bekende en gerespecteerde arbitrageinstituten ter wereld. Jaarlijks worden meer dan 800 zaken in behandeling genomen. Voornaamste rol van de Court is, in nauwe samenwerking met zijn secretariaat, ICC arbitragezaken te administreren. De kandidaat die wordt gezocht, is een uitstekend jurist met uitgebreide ervaring op het terrein van internationale commerciële geschillenbeslechting. U geniet een uitstekende reputatie binnen uw vakgebied. Ervaring met arbitrage is een pre, evenals kennis van de ICC organisatie en haar gremia. De Nederlandse nationaliteit is een voorwaarde om te solliciteren.

Kandidaten wordt verzocht uiterlijk woensdag 13 januari 2021 te reageren. Voor vragen kunt u contact opnemen met het bureau van ICC Nederland, mevr. drs. M. Wolfs, Algemeen secretaris, wolfs[at]icc.nl.

Het volledige functieprofiel en informatie over de procedure vindt u hier.