Vacature: Stagiair Beleid & Events m/v (full time)

6 januari 2021

ICC Nederland zoekt voor de periode februari  – juli 2021 een enthousiaste Stagiair Beleid & Events m/v (full time). 

Ben jij die pro-actieve, geïnteresseerde student op zoek naar een leerzame periode in een internationale (economisch-juridische) context? Ben je ondernemend en heb je interesse in beleidsontwikkeling en internationale politiek? Gedij je goed in een dynamische werkomgeving, voel je je verantwoordelijk voor de aan jou opgedragen taken en heb je (aantoonbare) affiniteit met de uitdagingen waar het internationale bedrijfsleven, de ICC leden, zich voor gesteld zien, dan nodigen we je uit te solliciteren.

Jouw brief met motivatie en cv stuur je uiterlijk woensdag 27 januari 2021 naar ICC Nederland, t.a.v. mevr. drs. M. Wolfs, directeur, naar karia@icc.nl o.v.v. Sollicitatie stage. N.B. Gesprekken vinden plaats op vrijdagmiddag 29 januari 2021. Aanvang stage voorzien medio februari 2021.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.