Reserveer nu uw ICC In Company training Incoterms® 2020 voor 2022

De pandemie heeft voor vele veranderingen gezorgd. Bedrijven hebben steeds vaker vragen over de ICC Incoterms® 2020 regels omdat binnen het bedrijf ook veranderingen hebben plaatsgevonden mbt transport, leveringen en betalingen. Hoe maakt uw bedrijf optimaal gebruik van de 2020 versie van de Incoterms® regels? Wat is de juiste toepassing voor uw specifieke bedrijfsactiviteiten? Wat zijn de voordelen van het dagelijks gebruik van de ICC Incoterms® 2020 regels mbt het betalingsverkeer, douane formaliteiten en uw verzekering? Kortom: hoe kies je de juiste Incoterms® regels?

De In Company training biedt de mogelijkheid stil te staan bij de specifieke vragen van de verschillende afdelingen binnen uw bedrijf en behandelt ook de uitdagingen die zich voordoen in uw sector. Op basis van een telefonische intake wordt de training op maat samengesteld. Aan de hand daarvan vullen de deelnemers een vragenlijst in zodat de training verder toegespitst kan worden naar uw wensen. De daadwerkelijke inhoud en accenten worden uiteraard in overleg vastgesteld. Omvang van de groep is in de regel 10 à 15 personen. De training wordt gegeven in het Nederlands of Engels.

Voordelen
•  Op maat gemaakt voor uw bedrijf
•  Alle collega’s op dezelfde manier opgeleid
•  ICC Certificaat na afloop voor iedere deelnemer
•  Aantrekkelijke prijs per deelnemer
•  Ook geschikt voor grotere groepen
•  Geen reistijd of reiskosten voor de deelnemers
•  Kennis uit de eerste hand

Online
ICC Nederland biedt nu ook online In Company trainingen aan over de Incoterms®2020 regels, in het Nederlands en in het Engels. Het doel van de online training is intern meer draagvlak en begrip te krijgen voor de Incoterms®2020 regels waar uw bedrijf mee werkt en de basis kennis over de ICC Incoterms®2020 te vergroten bij uw medewerkers om zo het dagelijks gebruik te vergemakkelijken. Op basis van ervaring weten wij dat het heel nuttig blijkt te zijn om de training af te stemmen tussen de verschillende afdelingen, zoals sales, marketing, finance, logistiek, transport, compliance en legal.

Elke deelnemer wordt gevraagd een vragenlijst ruim voor de aanvang van de training in te vullen om de trainer een beeld te geven wat er speelt binnen uw bedrijf. De trainer bespreekt praktijkcases en praktische oplossingen voor een efficiënte bedrijfsvoering en om juridische problemen te vermijden. Tenslotte worden de deelnemers uitgenodigd om na de training een korte quiz te beantwoorden. Bij het behalen van een voldoende ontvangt de deelnemer het gepersonaliseerde ICC Certificaat van Deelname. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ICC Nederland, via info@icc.nl.