ICC wederom verkozen tot ‘s werelds ‘most preferred’ instituut voor arbitrage

Onderzoek van de Queen Mary University of London en advocatenkantoor White & Case heeft de ICC International Court of Arbitration voor het 15de jaar op rij aangewezen als ’s werelds meest gewaardeerde arbitrage-instituut. De ICC Court kreeg 57 procent van de stemmen, uitgebracht door meer dan 1200 professionals op het gebied van arbitrage.

Deze uitkomst weerspiegelt ICC’s uitgebreide ervaring op het gebied van arbitrage en geschillenbeslechting. Sinds de oprichting van de ICC Court, bijna 100 jaar geleden, zijn er wereldwijd meer dan 26 000 arbitragezaken afgerond.

De ICC Court biedt een breed scala aan diensten, zowel voor complexe meerpartijengeschillen als versnelde procedures.

Wilt u meer weten over de resultaten van dit onderzoek? Klik dan op https://iccwbo.org/media-wall/news-speeches/icc-worlds-most-preferred-arbitral-institute-global-survey-finds/