Op 1 september 2021 heeft ICC Nederland de nieuwe beleidsagenda, de ‘Prioriteiten in WereldZaken 2021-23’, voor de komende twee jaar uitgebracht. De ‘Prioriteiten in WereldZaken 2021-23’ zetten de prioriteiten uiteen en geven inzicht in welke beleidsstandpunten ICC Nederland uit zal dragen. De komende jaren zet ICC Nederland vol in op duurzaamheid in de keten, eerlijk zakendoen en het vereenvoudigen van internationaal zakendoen door digitalisering. Met deze prioriteiten vestigt ICC Nederland de aandacht op thema’s die van groot belang zijn voor het creëren van een goed klimaat voor internationaal zakendoen en een gelijk speelveld. De Prioriteiten in WereldZaken 2021-23 leest u hier.

Mede dankzij waardevolle inbreng van de leden is de beleidsagenda tot stand gekomen. Indien u vragen heeft over de ‘Prioriteiten in WereldZaken 2021-23’, kunt u contact opnemen met Geoffroy Feij, beleidsmedewerker, feij@icc.nl.