De jury van de Nationale Compliance Award sprak lovend over ICC Nederland en de Week van de Integriteit:

‘De Week van de Integriteit wordt door de juryleden gezien als zeer passend bij de criteria voor het winnen van de award. Dit initiatief van ICC Nederland is sectorbreed, regelmatig in de publiciteit en draagt bij aan de verhoging van efficiency en kwaliteit van compliance. De jury ziet het als verdienste van ICC Nederland dat zij het onderwerp integriteit breed over het voetlicht krijgen. Duidelijk is dat er op hoog niveau samenwerking gezocht wordt, gezien de indrukwekkende lijst van partners. Omdat de Week van de integriteit een project van velen is, krijgt ICC Nederland als organisator en initiatiefnemer hiervan de voorkeur van 2 juryleden. ICC Nederland trekt elk jaar de kar voor dit evenement met grote zichtbaarheid en focus op integriteit binnen Nederland.’

Het Nederlands Compliance Instituut reikt deze award jaarlijks uit. De prijs komt toe aan personen of organisaties die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor integriteit binnen organisaties, het vakgebied compliance en de professionalisering van de compliancefunctie. ICC Nederland feliciteert de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen van harte met het winnen van de award.

Meer weten over de Week van Integriteit of partner worden? Neem dan een kijkje op deze pagina.