Met PostNL als nieuwste partner heeft de Week van de Integriteit het aantal van 100 partners bereikt. Het maximale bereik van de Week van de Integriteit is hiermee 500,000 medewerkers!

De Week van de Integriteit is in 2016 geïnitieerd door ICC Nederland en is het jaarlijkse multi-stakeholder initiatief dat tot doel heeft om kennisuitwisseling te stimuleren en het debat over integriteit te bevorderen. Tal van partners uit het bedrijfsleven, overheidsorganisaties en onderwijs- en maatschappelijke instellingen organiseren hun eigen activiteiten gedurende de Week van de Integriteit. Het hele jaar door vinden kennisbijeenkomsten plaats. De Week vindt plaats van 1 t/m 9 december, in aanloop naar de VN Anti-corruptie dag.

Bent u geïnteresseerd om uw organisatie als partner aan te laten sluiten bij de Week van de Integriteit? Neem dan contact op met Geoffroy Feij, beleidsmedewerker, feij@icc.nl.