ICC Academy

ICC NL organiseert met regelmaat seminars, trainingen en webinars. De ICC Academy, sinds 2015, is hét e-learning platform van ICC, the world business organization. De ICC Academy biedt e-cursussen aan over handelsfinanciering en grensoverschrijdende transacties. De ICC Academy is gevestigd in Singapore en alle e-cursussen worden in het Engels aangeboden. 

De e-cursussen richten zich op vaardigheden en kennis voor internationale handel met deelnemers uit de hele wereld. Onderdeel van het e-learning aanbod: de Live Masterclasses. Dit zijn eenmalige online e-cursussen die deelnemers live en exclusieve toegang geven tot experts en deskundigen, waar ook ter wereld. Waar ICC NL haar programma’s lokaal ontwikkelt met internationale reikwijdte en actualiteit zijn deze programma’s ontwikkeld op het ICC Academy Instituut. 

Aanbevolen e-cursussen:
• Incoterms 2020 Certificaat- De enige door ICC goedgekeurde online training over de nieuwe Incoterms® 2020-regels.
Global Trade Certificate (GTC) – Het inleidende handelsfinancieringsprogramma dat een uitgebreid overzicht geeft van alle belangrijke technieken die beschikbaar zijn bij het financieren van een internationale transactie.

ICC NL leden genieten privileges bij de ICC Academy. Wilt u daar meer over weten of heeft u andere vragen stuur een e-mail naar info@icc.nl. Om het uitgebreide aanbod van alle e-cursussen te bekijken klik hier of ga direct naar de online certification programmes en de online training courses.

 

Seminars