Seminars | Webinars

Regelmatig organiseert ICC Nederland trainingen en seminars over aspecten van internationaal zakendoen, zoals handelsbelemmeringen, mededinging, arbitrage en fraude. In de trainingen en seminars komen experts aan het woord, die meewerken aan de totstandkoming van ICC standaarden. De sprekers zijn afkomstig uit een mondiaal netwerk van professionals, werkzaam op uiteenlopende terreinen. De sprekers zijn vaak lid van ICC commissies en betrokken bij actuele (juridische) ontwikkelingen.

In het licht van de wereldwijd toenemende Corona besmettingen en de impact daarvan op bedrijfsleven organiseert ICC Nederland sinds mei 2020 webinars. Deze webinars worden aangeboden ter bevordering en ontwikkeling van kennis en vaardigheden op het gebied van internationale handel, en alle relevante onderwerpen die daarmee samen hangen, in verhouding tot de Covid-19 maatregelen.  

In Company trainingen
ICC is ervaren in het samenstellen van maatwerk-trainingen, toegespitst op het niveau en de leerdoelen van uw organisatie. Wilt u van gedachten wisselen over de thema’s die aan bod zouden moeten komen, neem dan contact op met ons kantoor.

 

Nieuws

Vacature: Stagiair Beleid & Events m/v (full time)

Ter versterking van ons team in Den Haag zoeken wij voor de periode februari – juli 2021 een maatschappelijk geïnteresseerde en gedreven student Rechten, Economie, Internationale betrekkingen (of vergelijkbaar), in de laatste fase van de Master studie.

read more

Onnodig corruptierisico’s bij internationaal zakendoen

Nederlandse ondernemers zijn zich over de grens meestal niet bewust van de risico’s van corruptie en z’n verschijningsvormen. Voor handelsland Nederland is het heel belangrijk dat de overheid actiever inzet op voorlichting over de risico’s van internationaal zakendoen.

read more